L’activitat frenètica a Twitter del president electe dels Estats Units, Donald Trump, és coneguda. Enmig de la tempesta per possibles ingerències polítiques de Rússia en les eleccions, Trump encara té temps per fer mofa. En aquest cas li ha tocat el rebre a l'exgovernador de Califòrnia i actor, Arnold Schwarzenegger.

Schwarzenegger és ara el presentador del programa The Apprentice (L’aprenent), programa que abans presentava el mateix Trump. El president electe ha volgut riure's de les xifres d’audiència de Schwarzenegger adduint que les seves eren millors.  

Schwarzenegger va succeir en aquest programa Trump i va assolir una mitjana de 4,9 milions d’espectadors. El primer episodi presentat per l’actual president electe va ser vist per 18,5 milions d’espectadors.

La resposta de Schwarzenegger no s’ha fet esperar i ha estat contundent. “Espero que treballis per a tots els nord-americans i de manera tan agressiva com havies treballat per a les audiències”.

Avui Trump encara es manté com a productor executiu del reality show. Trump exercia de jutge implacable davant joves emprenedors que intentaven que el magnat els oferís un contracte per treballar a les seves empreses.