És sa, versàtil i està de moda. Sona bé, oi? L’alvocat és un dels aliments del moment que té cabuda en qualsevol dels àpats del dia.

Una mescla quasi perfecte de greixos, antioxidants, vitamines i fibra que, a més a més aporta beneficis pel cor, la pell o la vista.

Rere la seva pell cruixent, trobem una carn de textura cremosa i de gust neutre. Aquestes característiques fan combinar l’alvocat a la perfecció amb aliments tan dolços com salats. Fins i tot, en algunes ocasions s’utilitza com a substitutiu de la mantega.

Esmorzem?

Si vols començar el dia amb energia, és un complement ideal. Juntament amb un bon cafè i unes torrades et donarà l’embranzida necessària per aguantar fins al final de la jornada.

 

A post shared by Paula Ordovás (@mypeeptoes) on

Salses: aperitius i menjars

El guacamole ja és a dia d’avui un assidu en els nostres aperitius i va de camí a convertir-se en tot un veterà. Però encara li podem treure més profit al alvocat i preparar, per exemple, una salsa carbonara per acompanyar un plat de pasta.

 

A post shared by Mimi Albero ☼ (@miriamalbero) on

Que no hi falti a l’amanida

És un ingredient pràcticament indispensable en les millors amanides. L’alvocat ha vingut per quedar-s’hi.

 

A post shared by Bibi (@bibisdelights) on

Recupera’t de l’exercici

Molt recomanat després de practicar esport o al sortir del gimnàs. La combinació amb alguna peça de fruita farà que recuperis energia i que disminueixi la fatiga.

 

A post shared by Mimi Albero ☼ (@miriamalbero) on

Venen els amics a sopar? Queda bé

Una solució original i resolutiva quan vols sorprendre a algú. Al funcionar amb la majoria d’aliments, podem preparar unes creps com aquestes.

 

A post shared by Exótica Premium (@exoticapremium) on

Aquests són només alguns dels exemples que fan de l’alvocat un dels aliments més complets. Tota una troballa per aquells que encara no l’han descobert.