Un total de 21 actors de Hollywood, entre els quals destaquen Matthew McConaughey, Emma Stone, Natalie Portman, Andrew Garfield i Felicity Jones, han cantat la cançó I will survive de Gloria Gaynor per l'arribada a la Casa Blanca de Donald Trump.

Encara que aquesta és una cançó molt reconeguda, també és purament reivindicativa i així ho han volgut fer palès aquests actors: "Al principi tenia por, estava petrificada. Pensava que no podria viure sense tu al meu costat. Però després vaig passar moltes nits pensant en tot el dolent que em vas fer, i em vaig fer més forta, i vaig aprendre a viure sola". Però al final, sobreviuré”, diu la cançó.

Davant d’una càmera de la revista W Magazine, els actors han interpretat aquesta cançó i la mateixa revista ha detallat que: “És l’himne que necessitem més que mai amb la presa de possessió sobre nosaltres. Amb l’arribada de Trump a la presidència, sobreviuré, sobreviurem”.

Gloria Gaynor té previst visitar Girona el pròxim 3 de març amb un concert a la Sala Montsalvatge a les 21h. El passat estiu, Gaynor ja va ser a Barcelona amb el seu tour Gloria Gaynor’s never can say goodbye amb diverses actuacions el mes de juliol.