Les ulleres Spectacles, el primer producte de maquinari de Snap (l'empresa matriu de Snapchat) arriben aquest divendres 2 de juny a Europa, on poden adquirir-se a través de màquines expenedores, situades a diverses ciutats, o directament des de la seva botiga en línia.

Amb aquest llançament, els Spectacles poden trobar-se per primera vegada fora dels Estats Units, on van començar a estar disponibles el novembre del 2016. De la mateixa manera que al país americà, aquest 'gadget' de Snap podrà aconseguir-se en els 'Snapbots', o màquines expenedores de color groc brillant.

A Barcelona ja es pot trobar un 'Snapbot' al carrer Moll d'Espanya, prop del centre comercial Maremagnum. També hi haurà màquines a Alemanya, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, Espanya, Finlàndia, França, Irlanda, Itàlia, Països Baixos, Noruega, Suïssa, Suècia i Regne Unit. Tant Spectacles.com com els 'Snapbots' accepten targetes de dèbit i crèdit com a mètodes de pagament.

Què sónb les Spectacles?

Snap és en realitat una empresa de càmeres. En la reinvenció d'aquest dispositiu, van desenvolupar el seu primer maquinari, Spectacles, unes ulleres de sol que permeten prendre 'snaps' en la popular aplicació de missatgeria instantània.

Els Spectacles permeten crear records capturant el que l'usuari veu des de la seva perspectiva, sense fer servir les mans, amb només tocar un botó situat a la patilla esquerra. Capten i guarden 'snaps' en un nou format circular que imita el camp visual de l'ull humà.

Els Snaps presos amb Spectacles es transmeten sense fil a la secció Records de Snapchat, on s'hi estan fins que l'usuari decideix esborrar-los. Igualment aquí, l'usuari pot editar-los i compartir-los amb els seus contactes.

roaming GettyImages
Tecnologia Què suposa el nou roaming? Daniel López Pérez
gran iphone lectura pixabay
Tecnologia Apps per rescatar els joves lectors Daniel López Pérez