Els Mossos d'Esquadra van detenir la matinada de divendres passat, 14 d'abril, dos joves per la presumpta violació d'una noia a la discoteca 2046 de Granollers (Vallès Oriental). Segons fonts policials, els dos detinguts, tots dos majors d'edat, van passar a disposició judicial l'endemà dels fets i el jutjat de guàrdia en va decretar l'ingrés a presó preventiva. Segons el relat d'alguns testimonis penjats a la xarxa, els fets van tenir lloc cap a les cinc de la matinada al lavabo de la discoteca.

CCOO ha condemnat en un comunicat aquest atac i ha assegurat que demanarà una inspecció de treball perquè "faci seguiment de l'activitat" de la discoteca 2046, on assegura que es va produir l'agressió, i ha reclamat a l'Ajuntament de Granollers que obri un expedient d'investigació i aplicació de les sancions pertinents. El sindicat ha afirmat que impulsarà aquestes mesures perquè "alguns testimonis podrien afirmar que el personal no va actuar de manera diligent".

En total una cinquantena d'entitats vallesanes han denunciat els fets. Ho han fet mitjançant un comunicat on denuncien les pressions per part dels responsables de la discoteca sobre la víctima per evitar que denunciés els fets.

Davant les crítiques per la gestió dels fets d'alguns dels testimonis, els responsables de la discoteca han assegurat en un comunicat, també difós a les xarxes socials, que la seva actuació es va "ajustar sempre als protocols establerts", atenent la víctima i retenint els presumptes agressors fins a l'arribada dels mossos. També ofereixen la seva col·laboració a la justícia per "esclarir els fets" i "condemnen" tot tipus d'acte "que atempti contra les llibertats sexuals".