Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una dona de 59 anys i del seu fill, un home de 30 anys, que han estat trobats avui a l'interior del seu domicili, al carrer de Còrsega de Barcelona. Totes dues víctimes eren de nacionalitat espanyola i havien perdut el marit i pare aquell mateix matí a causa d'un càncer. 

Segons ha pogut saber l’Ara, no es descarta que el fill hagi mort la mare d’acord amb la seva voluntat. Segons ha explicat una familiar als veïns, la dona feia dies que deia que ja no volia viure. Els Mossos de l’àrea d’investigació criminal s’han fet càrrec de la investigació per tal d’aclarir els fets.

La policia catalana va rebre un avís dilluns a les quatre de la tarda alertant de la mort de dues persones a l'interior del seu domicili a Barcelona. Els veïns també han assegurat a l'Ara que la família era molt reservada i no es relacionava amb la resta de l’escala. A més a més, expliquen que en cap moment es van sentir trets ni crits, tot i que a la matinada si que hi va haver una discussió. Aquests mateixos veïns indiquen que les disputes no eren habituals perquè es tractava d'una família "molt unida perquè el pare i el fill sempre anaven junts".