Avui s'ha reprès una de les peces del cas Pujol, la que afecta el fill petit, Oleguer Pujol, acusat de cobrar comissions en negre per intercedir en una operació de compravenda d'oficines del Banc Santander, però cal afegir que ja ha regularitzat els diners amb Hisenda. Oleguer Pujol declararà demà i admetrà va cobrar milions en negre però que els va regularitzar. Avui, els altres investigats, l'han exculpat. 

Els empresaris Javier de la Rosa (fill de l'empresari del mateix nom) i José María Villalonga pare i fill, han declarat aquest matí i han desvinculat tots els Pujol de l'operació afirmant que d'ell no va partir la idea de defraudar, sinó que va ser del seu exsoci Luis Iglesias. Els empresaris (també estava citada Gabriela de la Rosa, germana de Javier, però no ha contestat les preguntes del jutge) han afirmat que Oleguer Pujol no va intervenir en l'operació, per a la qual tots ells van cobrar comissions d'11,5 milions d'euros que després es van repartir i van ocultar al fisc.

Quan demà declari Oleguer Pujol Ferrusola admetrà que va cobrar diversos milions d'euros en negre per intercedir en una operació de compravenda d'oficines del Banc Santander, però afegirà que ja ha regularitzat els diners amb Hisenda. Segons han informat fonts jurídiques, la defensa de demà del benjamí dels Pujol per un delicte de blanqueig se centrarà en el fet que els diners que va cobrar per intercedir en l'operació celebrada el 2007 (uns 2,5 milions d'euros) els va ocultar al seu moment mitjançant una estructura societària internacional, però que després va fer dues regularitzacions fiscals, una d'elles el 2012, i està així al dia amb Hisenda.

El petit dels Pujol està acusat d'un presumpte delicte de blanqueig de capitals. L'acusen de cobrar comissions irregulars en l'operació de compravenda de sucursals bancaries del Banc Santander l'any 2007. En el mateix cas hi ha investigats els fills de l'empresari Javier de la Rosa, que declaren avui als jutjats per la presumpta ocultació d'11'5 milions d'euros, que haurien cobrat per la mateixa operació. També està imputat el soci d'Oleguer Pujol, Luís Iglesias Rodríguez Viña, gendre d'Eduardo Zaplana, exministre de José María Aznar.