El comitè de vaga d'Eulen es reunirà d'urgència aquest divendres a les 18.00 hores  per decidir si torna a convocar l'assemblea en resposta al requeriment que la Generalitat ha enviat aquest divendres al comitè de vaga, exigint la convocatòria "immediata" d'una nova assemblea. Ara bé, el comitè ha reclamat discreció i no ha revelat el lloc d'aquesta reunió.

Així mateix, els representants dels treballadors han defensat que la proposta que es va debatre a l'assemblea de treballadors d'ahir dijous va ser legal perquè incloïa tots els acords del Departament de Treball. "Vam votar exactament tots els punts de la proposta de la Generalitat i vam afegir aportacions demanades per la plantilla", ha explicat Juan Carlos Giménez, assessor del comitè de vaga, per justificar les quatre opcions de plus salarial que es van sotmetre a votació.

Giménez ha reaccionat així a les crítiques de la Generalitat i el Govern espanyol sobre la legalitat de la votació, ja que totes dues Administracions consideren que el fet d'oferir quatre propostes no estava previst en l'acord de mediació. Segons l'assessor, el conjunt de la votació incloïa tots els punts proposats per Treball, però es va concloure que l'assemblea no n'acceptava cap en el moment que ja no va guanyar l'opció del plus salarial plantejada per la Generalitat, de 200 euros en 12 pagues.