Els Mossos d'Esquadra investiguen la troballa d'un cadàver completament carbonitzat en el maleter d'un cotxe en una pista forestal prop del pantà de Foix, al terme de Castellet i la Gornal, a l'Alt Penedès. 

Els Mossos van rebre, aquest dijous a la tarda, un avís que hi havia un vehicle cremant en una pista, prop de la via BV-2115. 

Quan la patrulla de Mossos va arribar al lloc va apagar el foc amb els seus extintors i en inspeccionar el vehicle va trobar unes restes al maleter del cotxe. La comprovació va verificar que aquests eren restes humanes però la persona encara no ha estat identificada. El vehicle va quedar completament cremat i tampoc es va poder obtenir la matrícula. 

Els guardies forestals del parc asseguren que el vehicle calcinat no hi era dijous al matí, perquè cada dia fan una ronda per la zona i no el van veure. 

La investigació del cas l'ha assumida l'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Metropolitana Sud dels Mossos. La principal hipòtesi és que es tracti d'un homicidi. Al llarg d'aquest divendres, la policia científica és a la zona on es va trobar el vehicle, cercant proves i practicant una inspecció ocular.