L'ANC exporta la festa de Sant Jordi perquè els catalans residents a l'estranger la puguin gaudir i sobretot per donar-la a conèixer en àmbit internacional. Les assemblees exteriors de l’ANC munten les seves pròpies activitats de Sant Jordi, també en col·laboració amb altres entitats catalanes a l’estranger. 

Londres

A Londres, l’ANC d’Anglaterra organitzarà, en col·laboració amb les altres entitats catalanes, un dia d’activitats diverses a l’emblemàtic Borough Market de Londres. S’organitzarà una actuació castellera i un taller de dracs, entre d’altres. També hi actuarà la Coral catalana de Londres i s’entregaran els premis dels Jocs Florals. L’escriptora Teresa Solana hi serà present per signar els seus llibres.

Munic

A Munic es repartiran roses al públic a Neuhauser Strasse, al costat de l'església de Sant Miquel, a prop de la Karlsplatz. També els convidaran a portar llibres per intercanviar-los. Això ho faran durant tot el dia, durant el qual es ballaran sardanes, es llegirà poesia, es farà teatre i altres activitats per als més petits. També s’informarà sobre la situació política que està vivint Catalunya.

Boston

A Boston, als Estats Units, l’ANC organitzarà un pica-pica al Cambridge Innovation Centre on també es podran intercanviar llibres. S’aprofitarà per animar el FC Barcelona, que jugarà aquest dia contra el Reial Madrid. El partit es mostrarà en una pantalla gran.

Equador

L’ANC de l’Equador també projectarà el partit dels blaugranes contra els blancs, a Quito, on donaran protagonisme als llibres i als escriptors catalans i equatorians. Els actes s'amenitzaran amb una gran paella popular.