L’expresident del govern espanyol José Luís Rodríguez Zapatero, el president de la gestora del PSOE, Javier Fernández, i els candidats a la secretaria general del partit, Pedro Sánchez i Patxi López, assistiran a l’acte de comiat a l’exministra Carme Chacón que el PSC celebrarà el proper 19 d’abril.

El primer secretari, Miquel Iceta, ha explicat aquest dilluns a la seu del PSC que el partit està organitzant un acte d’homenatge a Chacón que se celebrarà el proper 19 d’abril. Segons ha avançat Iceta, ja havien confirmat la seva assistència Zapatero i Fernández i, segons han explicat a ACN fonts socialistes, també hi assistiran Pedro Sánchez i Patxi López.

Carme Chacón, exministra socialista, va morir aquest diumenge d’un atac de cor a l’edat de 46 anys. Aquest dilluns s’ha instal·lat una capella ardent a Ferraz mentre que a la seu del PSC s’ha posat a disposició de dirigents, militants i simpatitzants un llibre de condolences per dedicar unes últimes paraules a Chacón.

A ambdues seus hi han assistit representants de les institucions i membres de diferents partits com a símbol de condol per la mort de l’exministra.