VOX mou fitxa contra TV3 i Catalunya Ràdio i demana al TSJC i al jutge d'Instrucció número 13 de Barcelona, que encara té tota la causa oberta d'investigació del referèndum, que obri "diligències urgents d'investigació per provar que els mitjans de comunicació públics TV3 i Catalunya Ràdio han estat i són un permanent instrument al servei del cop d'estat i l'activitat delictiva dels imputats en aquests procediments".

La formació política que està personada en tots els casos, diu que ha presentat "proves inqüestionables" i demana a la Guàrdia Civil i el CNP que investigui els delictes i identifiqui els seus responsables.

VOX acusa TV3 i Catalunya Ràdio de provocació, conspiració i proposició per rebel·lió, delicte de sedició, de malversació de cabals públics i d'ultratge a Espanya.

Entre les emissions que posen com a exemple hi ha els programes "on s'animava al públic a acudir a les manifestacions tumultuàries d'assetjament a la Policia Nacional i a la Guàrdia Civil" o les entrevistes als investigats, que segons VOX "obstaculitzaven les diligències d'investigació". També denuncien que s'ha fet publicitat del referèndum i s'ha donat  informació pública sobre els moviments de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat per impedir la comissió dels delictes que s'estaven duent a terme, entre d'altres.