L'excomissari José Manuel Villarejo ha acusat la nova portaveu del PSOE al Congrés dels Diputats, Margarita Robles, de ser qui li va encarregar la redacció de l'informe contra el jutge Baltasar Garzón, quan aquest va caure en desgràcia davant del govern del PSOE. Villarejo ho ha explicat en una entrevista amb Jordi Évole al programa Salvados, on ha parlat obertament de l'informe Veritas contra Garzón, en el qual se'l vinculava amb delictes.

Aquest informe intentava desacreditar el jutge mitjançant falses vinculacions amb narcotraficants i prostitutes. Villarejo ha admès que ell va formar part de l'equip inicial que va elaborar l'informe, però assegura que se'n va apartar quan va descobrir que la informació era falsa. "Una vegada verificat que no era cert, no només vaig deixar de fer-ho sinó que també ho vaig comunicar a ell (al jutge Garzón)".

Per la seva banda, Baltasar Garzón ha confirmat en el programa aquesta versió de Villarejo i ha assegurat que ell mateix va demanar explicacions a Margarita Robles per l'informe Veritas, però que ella mai les va voler donar. En una breu intervenció al programa, Garzón ha dit que "si van fer l'informe era perquè es van sentir intimidats, jo estava investigant casos importants que afectaven la seguretat de l'Estat", ha apuntat al·ludint als GAL. A més a més, afegeix que tot es va fer d'una forma molt "mafiosa" i que l'informe era una "campanya pel meu desprestigi".

En el moment en què es va redactar l'informe Veritas, Garzón s'havia apartat de la política després de formar part de les llistes del PSOE i estava investigant el cas GAL referit al terrorisme d'Estat.