El Moviment 30/03 ha publicat aquest dilluns al vespre un video en suport al regidor de la CUP de Vic, Joan Coma, investigat per sedició després d'afirmar en un ple de l'ajuntament que "per fer truita, cal trencar els ous", en referència al procés independentista i la construcció de la República desitjada pels independentistes. 

De la mateixa manera que l'alcaldessa de Berga, Montse Venturós, Coma s'ha negat a declarar voluntàriament davant el jutge de l'Audiència Nacional, Ismael Moreno. La possibilitat que, de forma imminent, corri la mateixa sort que Venturós -detinguda a casa seva pels Mossos d'Esquadra i obligada a declarar el passat divendres- aquest grup que dóna suport a Coma des de l'inici del procés judicial, ha publicat el video.

En menys de dos minuts i sota el títol "En Joan es queda a casa", repassa algunes de les intervencions de Coma al ple i també als actes de suport que s'han fet.

"L'Audiència Nacional ha sol·licitat a la policia nacional espanyola, la guàrdia civil i els Mossos d'Esquadra l'elaboració d'un informe polític on s'hi recullin totes les declaracions públiques fetes per Joan Coma en relació a la seva negativa comparèixer voluntàriament davant el jutge Ismael Moreno", recorda el video durant els últims segons.