La cadena britànica BBC ha resumit la jornada d'aquest diumenge en un vídeo de dos minuts on recull la brutalitat policial contra els votants del referèndum. El clip recupera imatges de les càrregues policials en els col·legis electorals catalans.

Es veuen imatges d'escoles on hi va haver greus incidents com va passar a les escales de l'Institut Pau Clarís de Barcelona. S'acompanya amb títols com "Els votants van ser arrossegats fora dels centres electorals", mentre es veu una dona agafada per la cara per un agent de Policia. També es poden veure els enfrontaments per endur-se les urnes dels col·legis.

"Alguns agents de la policia catalana van veure's sobrepassats per les emocions", asseguren, sobre unes imatges dels Mossos de Vielha plorant. 

Davant de tot això, "el president espanyol va tenir això per dir...", avança en un títol. A continuació, es recupera la frase de Rajoy on assegurava ser un "exemple pel món". Tot seguit, apareix un fragment del discurs de Puigdemont on defensava que els catalans "s'han guanyat el dret a tenir un estat independent".