TV3 ha deixat d'emetre uns minuts per un problema de subministrament elèctric i la xarxa no ha trigat a reaccionar. La televisió pública catalana ha deixat d'emetre durant uns 10 minuts, cosa que ha generat tot un seguit d'especulacions a les xarxes socials.

L'avaria s'ha produït aquest matí cap a les 11.20 hores del matí i ha afectat tots els canals de televisió de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. TV3 ha quedat sense senyal, com d'altres canals del grup, tant en la seva emissió digital com en línia. El fet que el problema hagi coincidit amb l’anunci que el PP i el PSOE han pactat la intervenció de TV3 ha encès totes les alarmes.

Tall elèctric TV3 / EN

Segons ha apuntat el 3/24, l'emissió s'ha anat recuperant de manera progressiva després que la cadena de televisió catalana hagi sofert un important tall en el subministrament elèctric intern.

Amb tot, la coincidència ha fet que les xarxes socials comencessin a omplir-se de comentaris que es preguntaven sobre el tall de l'emissió, alguns d'ells molt alarmistes. Alguns usuaris s'han preguntat fins i tot si s'havia intervingut la televisió catalana.

Alguns fins i tot han sortit en defensa de la televisió pública catalana recuperant el lema: "TV3 no es toca".