TV3 emetrà dimarts en l'espai Sense Ficció, a les 22,45 hores, en horari de màxima audiència, un documental sobre l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, titulat Alcaldessa.

Segons ha informat la cadena, el documental segueix els passos d’Ada Colau durant un any, des dels inicis de la candidatura de Barcelona en Comú fins al dia en què és investida alcaldessa. "La crònica íntima dels fets -amb un videodiari personal de la mateixa Colau- i l’accés privilegiat a les entranyes de la formació ens mostren un episodi que reuneix dos arguments universals: la consecució d’una victòria històrica, paradigma dels canvis polítics del sud d’Europa, i el combat interior d’algú que s’està convertint en allò que tantes vegades havia qüestionat", afirma.


“Alcaldessa”, crònica íntima i en primera persona del viatge d’Ada Colau fins a l'alcaldia de Barcelona, dirigida per Pau Faus, va rebre el gener passat un Premi Gaudí. És el primer cop que TV3 emet un documental d'aquestes característiques d'un polític en actiu.