Després que ahir l'Associació de la Premsa de Madrid (APM) fes públic un comunicat en el qual exigia a Podemos que abandoni el que qualifica de campanya d'"assetjament personal" i "amenaces" a professionals dels mitjans de comunicació, als quals, deia, "acovardeix quan està en desacord amb les seves informacions", avui la periodista de La Sexta Cristina Pardo ha deixat anar en un tuit que "quasi tots els partits tenen la temptació de pressionar la premsa", així com que "quasi tots els partits ho fan" i "quasi tots els partits ho neguen".

Aquestes afirmacions no han agradat gaire els seus seguidors, que li han retret que "tu aquí defensant com quasi sempre els mateixos".

Altres han deixat anar que també hi ha "molts periodistes que s'han oblidat del seu primer principi, l'objectivitat".

També li han retret que "ho dieu com si la premsa no manipulés els partits polítics".

Diuen que una imatge val més que mil paraules i, precisament per això, un usuari li ha adjuntat un dibuix en què es veu algú cantant a la palma de la mà d'un altre.

La periodista ha rebut desenes de respostes i retuits, però ella, que no ha contestat cap, s'ha limitat a retuitejar un escrit que posa en relleu que "el que de veritat fa mal al periodisme són els periodistes que cobreixen partits, empreses o bancs, els dirigents dels quals no es queixen mai".