Xavier Trias es recupera d’un cateterisme coronari a l’Hospital de la Vall d’Hebron. Segons ha informat CiU en un comunicat, el president del Grup Municipal nacionalista confia a reincorporar-se a les seves responsabilitats a l’Ajuntament de Barcelona en els pròxims dies.

Mentrestant, els regidors i regidores del Grup de CiU el supliran en els compromisos institucionals i de ciutat que tenia establerts a la seva agenda. El portaveu del Grup, Joaquim Forn; la portaveu adjunta, Sònia Recasens, i la resta de regidors i regidores del Grup de CiU assumiran els seus compromisos fins a la recuperació.

Trias es va trobar malament la matinada de dissabte a diumenge. Va sentir una indisposició i malestar a l’alçada del pit que el va fer decidir traslladar-se al servei d’Urgències de l’Hospital de la Vall d’Hebron. Després de l’exploració, els metges de l’hospital li van diagnosticar una angina de pit, i al matí de diumenge li van practicar un cateterisme coronari per extreure-li un coàgul de sang i implantar-li un ‘stent’ (dispositiu en forma de molla que ajuda a corregir un estretament de les artèries o venes coronàries), segons indica el mateix comunicat.

Xavier Trias es manté ingressat i en observació a la Unitat Coronària de l’Hospital de la Vall d’Hebron, tot esperant la decisió dels metges per poder tornar a casa i seguir la pauta de recuperació que li permeti reincorporar-se a les seves responsabilitats en els pròxims dies.

La trucada de Colau

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha trucat Trias per conèixer el seu estat i li ha desitjat una bona recuperació via Twitter.