Desenes de treballadors del departament de Territori i Sostenibilitat s'han concentrat aquest dilluns davant la seu de la conselleria, a l'avinguda Josep Tarradellas, per protestar contra l'aplicació de l'article 155 de la Constitució per part de l'executiu espanyol i contra l'empresonament d'una part dels consellers del Govern destituït.

Els treballadors han donat l'esquena durant uns minuts a una pancarta, amb el lema 'No al 155' i un crespó groc, per mostrar el seu rebuig a la intervenció de l'estat espanyol a la Generalitat. Els empleats del departament també han cridat 'Llibertat' com a protesta per l'empresonament dels consellers i dels 'Jordis'. Alguns d'ells també lluïen llaços grocs. La protesta també ha reunit personal d'altres organismes públics.

Els treballadors de la Generalitat repetiran aquestes protestes cada dilluns a les 11.30 hores amb concentracions davant dels centres de treball i cada divendres al migdia amb algun tipus de performance -com ja van fer divendres passat- fins que els vuit consellers empresonats i Jordi Sánchez i Jordi Cuixart siguin posats en llibertat. 

llaç groc humà presos   acn

La protesta dels treballadors de Territori, divendres 17 de novembre

A diversos departaments de la Generalitat, els funcionaris estan organitzats en assemblees per decidir com protestar contra l'aplicació de l'article 155 per part del govern central i contra l'empresonament dels consellers de la Generalitat destituïts. Els departaments s'han coordinat i dimarts 21 preparen una concentració unitària a la plaça de Sant Jaume de Barcelona.