Josep Andreu (ERC), alcalde de Montblanc, ha exclamat que es querellarà contra el delegat de Foment a Catalunya “cada vegada que hi hagi un accident per negligència” a l’autovia A-27.

Més concretament, Andreu ha afirmat que "per cada accident mortal que hi hagi, presentarem una querella al delegat de Foment i al director de l'obra”.

Actualment, les obres a l'A-27 es troben aturades després de 20 anys de retards, i els accidents no es deixen de succeir.

L’últim cas ha estat un xoc entre dos turismes aquest cap de setmana que ha deixat rere seu un balanç de dos morts, un d’ells era un nen de 13 anys, i dos ferits greus, entre ells un altre nen de 14 anys. Davant aquest fet, Andreu ha remarcat que “és intolerable que actuïn com si no hagués passat res".

Clam popular

Durant el dia d’ahir es va dur a terme una protesta a què van assistir 200 persones, entre les quals hi havia Joan Ruiz (PSC), diputat per Tarragona al Congrés dels Diputats, qui va afirmar que “el territori està fart” de les negligències en les obres a la A-27 i que ha demanat una compareixença urgent de Manuel Niño González, secretari general d’infraestructures del Ministeri de Foment perquè doni explicacions pels retards en la reparació de l’autovia i els accidents que aquests han generat.