Polèmica a Twitter per una piulada d'un compte ciutadà en suport a la socialista Susana Díaz. El compte en qüestió representa alguns militants del PSOE del barri de Triana (Sevilla) que defensen la candidata i ha respost així al tuit d'una periodista que assegurava que també hi havia partidaris de Pedro Sánchez al barri:

"No arriben a l'1%. Totes les famílies tenen una ovella negra i tots els pobles un 'tonto' i un 'mariquita'. Nosaltres al socialisme 100%", deia l'agrupació al missatge. Davant la reacció i condemnes dels usuaris, el compte ha publicat un altre tuit on es disculpava per l'afirmació despectiva cap al col·lectiu homosexual.

Una disculpa que acabava amb una justificació no gaire afortunada: "Ens referíem a l'excepcionalitat de ser sanchista a Triana, però estan tan desesperats que s'agafen a qualsevol cosa".

Minuts després, han tornat a rectificar assegurant que "retiraven les disculpes" per no entrar al "joc brut antiPSOE d'alguns".

Tot i que alguns usuaris asseguren que es tracta d'un fake, el compte porta en actiu des del dia 16 de març, té centenars de seguidors del partit i la seva activitat ha estat emmarcada dins la normalitat d'un compte de suport a una candidatura.