Hristo Stòitxkov no s'atura i torna a escena per titllar Soraya Saénz de Santamaría de franquista. L'exfutbolista del Barça, comentarista al canal Univisión Deportes, carrega contra la vicepresidenta del Govern espanyol per la brutal repressió que ha patit el poble de Catalunya els últims dies i demana la seva dimissió, just també el dia que es viu una aturada general.

"El seu avi, franquista; el seu pare, franquista; aquesta (referint-se a Soraya), franquista; els seus fills, franquistes", diu en una part del discurs Stòitxkov. "Enviar la força armada que pegui la gent, senyores, senyors, els nens, no hi ha perdó", ha seguit dient.

"Govern d'Espanya sou una vergonya total i per això sereu on sereu, separats del món", ha afirmat Stòitxkov. Però el seu agressiu discurs no ha acabat aquí i ha assegurat que "la comunitat europea ha de manifestar-se durament amb aquests nefasts".

L'exfutbolista ha defensat novament la llibertat que van tenir els catalans d'anar a votar el passat 1 d'octubre i que és part del seu dret. A tot això, Stòitxkov també ha volgut recordar que l'any 1992 a Wembley, a la final de la primera Copa d'Europa del Barça, ell ja va sortir a celebrar la victòria amb "una bandera independent".