Després que ahir el Ministeri de Defensa ordenés l'enviament de dos combois de l'Exèrcit de Terra a Catalunya amb l'objectiu de donar suport logístic a l'operatiu de la Guàrdia Civil i la policia espanyola, que tenia com a destí l'Aquarterament de Santa Eulàlia de Sant Boi de Llobregat , aquesta nit diverses persones s'han concentrat per rebre els agents davant de l'aquarterament.

Sota el crit "Puigdemont, a prisión", "no nos moveran", "viva España" o "España, unida, jamás será vencida", uns quants veïns de Sant Boi esperaven la policia espanyola amb banderes d'Espanya. Un cotxe que passava per allà, els acompanyava amb botzinades.

De fet, haurien vist, fins i tot, com arribaven els camions que havien de transportar lliteres, cuines, dutxes i taquilles des de l'Agrupació de Suport Logístic 41 de l'Exèrcit de Terra, ubicada a Saragossa. 

En un parlament, es va arribar a dir que "l'exèrcit està aquí no com a un element de repressió, sinó de defensa, està aquí per defensar-nos dels colpistes" i asseguren que "aquest és l'emblema de Sant Boi" perquè "està per acollir l'exèrcit espanyol i la Policia Nacional i la Guàrdia Civil davant del que digui l'alcaldessa".