L'exsecretari general del PSOE Pedro Sánchez ha iniciat la seva campanya personal per "reconstruir" el partit i ha creat una pàgina web (sanchezcastejon.es) per recollir suports dels simpatitzants. 

"Treballem junts des d'ara per recuperar i reconstruir el PSOE. Entra al meu web i inscriu-t'hi", ha escrit aquest diumenge Sánchez en el seu compte de Twitter. Als que estan interessats a acompanyar l'exlíder socialista en aquesta etapa se’ls convida a omplir un qüestionari, en què es demana nom, cognoms, codi postal i correu electrònic.

Renúncia per tornar

Sánchez va renunciar aquest dissabte a la seva acta de diputat al Congrés hores abans de l'últim debat d'investidura, que ha culminat amb el nomenament del líder del PP, Mariano Rajoy, com a president del Govern espanyol.

En declaracions als mitjans després de presentar la renúncia, Sánchez explicava com seria la seva nova etapa després d'abandonar el grup parlamentari socialista: "A partir de dilluns agafaré el meu cotxe per recórrer de nou tots els racons d'Espanya, i escoltar els que no han estat escoltats".