Nova picabaralla a Twitter del líder Catalunya Sí que es Pot (CSQP) al Parlament, Lluís Rabell, amb l'economista Xavier Sala-i-Martin i el periodista i filòsof Jordi Graupera. L'estira-i-arronsa ha arribat fins al punt que l'economista ha demanat a Rabell: "aviam si arribem a segon de parvulari i aprenem a llegir".

Tot ha vingut arran d'un comentari del diputat de CSQP Joan Coscubiela sobre la necessitat d'obeir les normes i les lleis en un estat de dret.

Tant Graupera com Sala-i-Martin no han dubtat a rebatre l'afirmació de Coscubiela. L'economista li ha recordat que aquest principi de l'estat de dret també s'explicava a l'URSS, i li ha recordat que diferencia les dictadures de les democràcies. 

Graupera, en canvi, ha estat més irònic i ha demanat a Coscubiela "aviam si arriba a segon (de Dret) d'una vegada". 

Aquí és on apareix la resposta de Rabell. El company de partit de Coscubiela ha preguntat a Graupera si vol que li expliquin segon de Dret perquè, diu, "et vas quedar penjat a primer i et pica la curiositat?".  

Sala-i-Martin no se n'ha pogut estar de replicar el comentari de Rabell i ha volgut explicar-li que Graupera no havia demanat que li expliquin segon de Dret a ell sinó que li ho expliquin a Coscubiela. Així de contundent li ha respost l'economista:

L'escriptor Quim Monzó ha volgut també dir la seva en la conversa per aportar-hi un toc d'humor surrealista.