Twitter és una de les eines preferides dels polítics i Gabriel Rufián, portaveu d’ERC al Congrés, ha trobat una forma molt original de referir-se a la candidata a la secretaria general del PSOE, Susana Díaz. No ha dubtat a fer-ne befa.

A la piulada es pot veure l'antiga portaveu del grup parlamentari d’UPyD al Congrés, Rosa Díez, en un cartell electoral de quan militava al PSOE basc. Amb els socialistes va arribar a ser diputada foral de Biscaia, diputada al Parlament Basc, consellera del Govern basc i europarlamentària, fins que l’any 2007 va abandonar la militància i va adoptar una política espanyolista abrandada. La fotografia juga amb els noms de les dues polítiques que s’assemblen molt: Susana Díaz i Rosa Díez.

Al missatge que acompanya la fotografia, Rufián diu: “Molt bé això de Susana Díaz”, i l'acompanya del hashtag “un PSOE cent per cent PSOE”. Aquesta frase l’ha pronunciat Díaz quan ha presentat la candidatura formal per liderar el partit socialista. El hashtag fa broma amb la fotografia de Rosa Díez de UPyD i equipara l'espanyolisme de totes dues polítiques.