"PSOE i Ciudadanos responen units a la corrupció del PP". Aquest és el títol que avui encapçala la portada d'El País, i aquest és el títol que ha indignat personalitats polítiques com el diputat d'ERC al Congrés Gabriel Rufián o el tinent d'alcalde de Barcelona, Jaume Asens.

Mentre que la resta de mitjans destaquen que Podemos es queda sol defensant una moció de censura a Mariano Rajoy, o que Pablo Iglesias la presenta per "perdre-la", el mitjà citat centra el focus d'atenció en la unió dels socialistes i Cs contra la corrupció del PP que, a més, destaca, "pacten la reprovació de la cúpula fiscal i altres mesures per la regeneració".

Això no ha agradat gens a polítics i ciutadania, que han carregat de valent contra el diari per titular així. Rufián ha deixat anar que "em sap greu tanta desvergonya per tanta bona gent que fa tants anys que portava amb orgull aquest diari sota el braç".

Un tuit que en pocs minuts ha rebut desenes de retuits, m'agrada i respostes, en què els usuaris li donen la raó perquè consideren que "és insultant".

Altres creuen que el titular diu la veritat perquè "han respost junts que  a la corrupció del PP".

També hi ha hagut qui ha comparat El País amb La Razón.

De fet, molta gent ja ha assegurat que deixarà de comprar el diari mencionat.

Alguns posen de manifest que això és una "demostració de força de la dreta espanyola davant els proveneçolans".

I hi ha hagut qui ha dit que és el titular "més orientat i manipulat" que ha vist mai.

El tinent d'alcalde a l'Ajuntament de Barcelona també ha carregat de valent contra la portada del diari del grup Prisa i ha deixat anar que "ens tracten d'idiotes".

Alguns usuaris s'han lamentat que al mitjà citat no els importa informar, "ni ser mínimament honest".

I, entre centenars d'altres comentaris, hi ha hagut qui ha definit la portada com a "insuperable".

Fins i tot, El Jueves ha fet broma de la portada.

I d'altres, l'han arreglat subtilment per "ajustar-la millor a la realitat".