"Coscubiela és com el camarada que anava fa 40 anys amb les mans sense durícies a les cases dels obrers a dir-los que era millor no fer vagues". Aquesta és la piulada que ha iniciat una discussió a la xarxa entre el portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, i el líder de Catalunya Sí que es Pot (CSQP) al Parlament, Lluís Rabell, que ràpidament ha sortit a defensar el portaveu del seu partit Joan Coscubiela.

"Rufián, víctima del seu propi personatge de hooligan de la banlieu metropolitana. Obligat a sobreactuar i calumniar per retenir atenció", ha respost Rabell a la critica de Rufián. El portaveu d'ERC no va tardar en replicar titllant el líder de CSQP de classista.

Després de qualificar de classista a Rabell, el d'ERC no va donar temps per rebatre i va continuar amb una altra piulada: "El que ve a dir Rabell, Coscubiela i cia és que el que vols potser està bé però és per la nació equivocada".

Torn de replica per Rabell, que aquest cop enlloc de fer servir els seus arguments es limita a dir: "Amic Rufián... Crec que Joan Coscubiela t'ha deixat un encàrrec al Parlament. Quin? No ho sé.". 

Finalment, la discussió l'ha tancat Gabriel Rufián responent al suposat missatge que li ha deixat Coscubiela: "Perdó per respondre via Twitter Coscubiela. Com a l'Albano a mi tampoc em deixen parlar a la tribuna".