L'acte que aquest dilluns havia de protagonitzar el conseller d'Exteriors, Raül Romeva, a la seu de la Comissió Europea a Bratislava ha hagut de canviar de lloc, i es farà finalment a la Facultat d'Arts de la Universitat Comenius. 

A les previsions del Govern no hi figura la ubicació exacta de la convocatòria. No obstant, a la pàgina web de EurActiv, que ha col·laborat en l'organització de l'acte, fins ahir al vespre hi apareixia l'adreça de la Comissió Europea, però avui ja hi figura el nou emplaçament. 

Captura de pantalla 2017 06 26 a les 11.10.45

La resta del programa es manté igual. Serà a les 5 de la tarda i amb el títol Building Europe by democràtic processes. Acompanya Romeva el delegat de la Generalitat a Àustria, Adam Casals.

Captura de pantalla 2017 06 26 a les 11.16.09

El programa de l'acte proposa una reflexió sobre la legitimitat democràtica en el marc del procés d’integració europea i, a partir d'aquí, un debat sobre com promoure la legitimitat democràtica de la UE i reequilibrar l’estructura de poder a la llum del referèndum d’independència convocat l’1 d’octubre a Catalunya.

Junt amb Romeva prendran part en l’acte l’editor d’EurActiv a Eslovàquia, Radovan Geist, i la professora de Ciències Polítiques de la Universitat de Bratislava Aneta Világi, mentre que actua com a moderadora la redactora de cap de EurActiv, Zuzana Gabrizová.