El president de Cs, Albert Rivera, ha censurat aquest dilluns el programa electoral presentat pel PSC de cara a les eleccions del 21 de desembre, amb més de 700 propostes que, segons els socialistes catalans, són "solucions" per millorar l'autogovern català, donar estabilitat socioeconòmica i recuperar la convivència entre ciutadans.

Rivera ha comparat el programa del PSC amb el dels expresidents catalans independentistes Jordi Pujol o Artur Mas en un apunt publicat al seu compte personal de Twitter on recull mesures dels socialistes liderats per Miquel Iceta com que la llengua, l'educació i la cultura siguin competència "estricta" de les comunitats amb llengua pròpia.

"El programa del PSC-PSOE sembla un programa electoral de Pujol o Artur Mas... tirant-se a l'esquena el marc constitucional", assenyala en el missatge:

Entre altres qüestions, els socialistes catalans plantegen propostes com la "recuperació" de l'autogovern català o la reforma de la Constitució per millorar l'encaix catalana.