Un regidor de Ciutadans a Jerez ha sigut detingut per haver pegat suposadament la seva dona. Els fets van tenir lloc dimarts a la matinada a Bilbao on el regidor va ser detingut per colpejar presumptament la seva esposa. Així ho publica la cadena SER, assegurant que el mateix partit hauria confirmat la detenció, tot i que asseguren que no és un cas de violència de gènere i que així mateix també ho explica la versió de la dona i víctima. 

Segons explica el partit, aquella nit la parella van ser víctimes d'un robatori i, en intentar defensar-se, ell va rebre una pallissa. Segons la informació facilitada per l'Ajuntament de Bilbao, però, els fets es van produir cap a les 4 de la matinada en un dels carrers de la ciutat, quan un home va agredir la seva dona i un grup de persones presents al lloc dels fets, van separar-los i van avisar la policia. Els agents van arrestar l'home acusat d'un delicte de violència de gènere, i així figura a l'atestat policial. 

Des del partit, no s'ha confirmat que l'edil hagi posat cap denúncia per la suposada pallissa que va rebre. Es dóna la circumstància que el regidor acusat és advocat d'ofici precisament de violència de gènere als jutjats de Jerez.