El secretari executiu del PP a l'Exterior, Ramón Moreno, ha assegurat aquest dimarts a Miami que la ciutadania catalana "no mereix l'espectacle diari que està oferint a la resta d'Espanya i al món" el govern que dirigeix Carles Puigdemont.

Així, ha dit que un dia és "la purga" dels seus consellers, un altre la dimissió del director dels Mossos i "demà serà una altra nova actuació delirant". "El somieig del Govern gairebé totalitari de Puigdemont es combat amb la veritat i no oferint enfrontament i incompliment del que determina la pròpia democràcia", ha indicat.

Moreno, que s'ha pronunciat així durant una trobada amb afiliats del PP a Miami, acompanyat del secretari general del PP als EUA i responsable a Florida, Juan José Núñez, ha recalcat que el Govern de Mariano Rajoy pot assegurar que "el referèndum no se celebrarà" i ha afegit que "amb ponderació" i "sentit comú" resoldran la situació.

"Espanya ha tornat"

A més, el responsable del PP a l'exterior ha afirmat que amb el PP, Espanya "ha tornat a recuperar el prestigi internacional que va perdre sota el mandat de Rodríguez Zapatero". "Espanya ha aconseguit en cinc anys tornar al camí del creixement i l'estabilitat. En definitiva, Espanya ha tornat", ha asseverat, segons ha informat el PP en un comunicat.