El cap de l'Executiu, Mariano Rajoy, ha dinat aquest dimarts al Palau de La Moncloa amb el president de Ciutadans, Albert Rivera, una trobada en la qual han tractat les línies generals del sostre de despesa, el procés independentista obert a Catalunya o la posició d'Espanya davant de la pròxima cimera del G-20. A més, Rajoy li ha confirmat la intenció del seu Govern de revisar a l'alça la previsió de creixement de l'economia espanyola.

Aquesta cita entre Rajoy i Rivera, que s'ha prolongat durant més de dues hores, es produeix un dia abans que el líder de Ciutadans es reuneixi al Congrés amb el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, dins de la ronda que ha obert aquest últim per buscar acords amb l'oposició amb l'objectiu de desmantellar algunes de les polítiques del PP, excloent ara per ara la moció de censura.

Precisament, aquest dimarts Sánchez ha tingut la primera foto amb el secretari general de Podemos, Pablo Iglesias, després de la seva reelecció com a líder del PSOE en el 39 Congrés Federal. En aquesta entrevista, han acordat crear equips de treball conjunts per estudiar possibles iniciatives parlamentàries.