“Tenim un alcalde que... bé, no sé quin és el seu municipi però... bé, és igual”. L’alcalde a qui es referia el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, és Lluís Soler, alcalde de Deltebre i responsable de comunicació i dades de l’executiva del PDeCAT.

Soler, juntament amb altres dirigents polítics, com els portaveus de Ciutadans i el PSC al Parlament, Carlos Carrizosa i Eva Granados, respectivament, ha assistit aquest diumenge com a convidat a l’acte de clausura del XIV congrés del PP, protagonitzat pel president del partit, Mariano Rajoy.

Els primers minuts de la seva intervenció els ha dedicat a agrair la presència a tots els assistents i ha prestat especial atenció als membres d’altres partits. Entre aquests s’ha dirigit directament a l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín, i ha enaltit la política local com una de les “labors més nobles”.

Després, Rajoy s’ha dirigit a Lluís Soler reconeixent públicament que no sabia qui era ni de quin municipi era alcalde. Des del seient, Soler li ha recordat que pertanyia al PDeCAT i Rajoy ha respost: “Aaah, tenim un representant del PDeCAT”.