El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha aprofitat el seu perfil de Facebook per respondre a les declaracions que el president del PP català, Xavier Garcia Albiol, va fer aquest diumenge passat en què apuntava que l’Assemblea Nacional Catalana és comparable a la “policia religiosa d’alguns països extremistes musulmans”

 Albiol afegia sobre l'anul·lació del viatge que tenia previst de fer el cap de l'Executiu català al Marroc que "cap dirigent seriós es vol reunir amb radicals que aposten per un cop d'Estat, encara que sigui sense armes". 

Davant d'aquestes declaracions, Puigdemont li ha respost el següent: “El que ens encantaria és trobar una resposta democràtica per part de l’Estat i els seus representants, no amenaces, coaccions i insults diaris”, i ha afegit que “potser això és demanar massa".

En aquesta línea, Puigdemont també ha s'ha dirigit a la líder de Ciutadans a Catalunya i cap de l'oposició, Inés Arrimadas, que afirmava que el referèndum és una "presa de pèl col·lectiva" perquè "tothom sap que no es farà". Carles Puigdemont ha compartit un article d'El Nacional que apuntava que el Deutsche Bank i Fitch donaven com un fet que el referèndum sí que se celebrarà. "Aquí els unionistes ho neguen. A l'estranger ho donen per fet. Curiós, oi?", ha escrit Puigdemont juntament amb una emoticona pensativa.