El PSOE, el Brèxit, Donald Trump, Mariano Rajoy... aquests són alguns dels temes que centren les portades de El País i l'ABC, al temps que ignoren completament la visita del president del Govern, Carles Puigdemont, el vicepresident, Oriol Junqueras, i el conseller d'Afers Exteriors, Raül Romeva, a Brussel·les per explicar el procés a Europa, però qui més demostra capacitat d'imaginació a l'hora d'intentar minimitzar, i fins i tot, ridiculitzar la conferència del president és el diari madrileny La Razón, que sí que parla del periple europeu de Puigdemont per comparar-lo amb... els ganivets d'Albacete.

Efectivament, La Razón aprofita la reunió que avui tindrà el president de Castella-la Manxa, Emiliano García Page, amb el vicepresident primer de la Comissió Europea, Frans Timmermans, que ha accedit a trobar-s'hi per parlar sobre el sector dels ganivets a Albacete, mostra suficient, a parer del diari dirigit pel 'comissari' Paco Marhuenda, per restar importància a l'acte de Puigdemont, ja que aquest no va mantenir cap reunió oficial amb autoritats europees.

De la seva banda, El Mundo, que prioritza el cas Pujol per davant del viatge del Govern a la capital europea, publica una fotografia on surten Puigdemont, Junqueras i Romeva, i titulen que el president demana la independència en català, anglès i francès.

El titular de El Español tampoc té desperdici. "Puigdemont omple amb amics la seva conferència independentista després de donar-li l'esquena la Eurocambra".

...