El PSC donarà demà l’últim adéu a l’exministra socialista Carme Chacón, que va morir aquest diumenge a l’edat de 46 anys, en un acte a la seva localitat natal, Esplugues de Llobregat.

El saló de plens de l'Ajuntament d’Esplugues de Llobregat exposarà aquest dimecres, de 12h a 14h, les cendres de Chacón, que va ser incinerada aquest dilluns a Madrid després que el fèretre amb el cos estigués exposat a la seu del PSOE, on es va instal·lar també una capella ardent.

El comiat a l’exministra serà, per desig exprés de la família, a la seva ciutat natal, Esplugues de Llobregat. En representació del PSC hi anirà el primer secretari, Miquel Iceta; el secretari d’Organització, Salvador Illa; la secretària d’impuls federal, Meritxell Batet; i la portaveu socialista al Parlament, Eva Granados.

A més, hi serà també l’alcaldessa socialista d’Esplugues de Llobregat, Pilar Díaz. L’Ajuntament va decretar tres dies de dol i va instal·lar també un llibre de condolences dedicat a l'exministra.

Acte en record a Carme Chacón

El PSC ha organitzat també un acte d’homenatge a l’exministra per al proper dimecres 19 d’abril, al qual han estat convidats l’expresident José Luís Rodríguez Zapatero i l’actual president de la gestora, Javier Fernández.

L’acte tindrà lloc a les 19h al pavelló dos de la Fira de Montjuïc de Barcelona.

Carme Chacón   PSC