El president de l'Executiu murcià, Pedro Antonio Sánchez, s'ha referit aquest dilluns a possibles errors administratius en el projecte de construcció de l'auditori de Puerto Lumbreras quan era alcalde de la localitat, però en cap cas considera que pogués tractar-se de corrupció.

Sánchez, qui ha comparegut en un hotel situat als voltants del Palau de Justícia una vegada conclosa la seva declaració en seu judicial en qualitat d'investigat pel cas Auditori, ha reiterat, igualment, que dimitirà quan hi hagi imputació formal.

"Seguirem complint l'acord, una altra cosa és que uns altres vulguin interpretar-lo d'una altra forma"; ha afirmat Sánchez, qui adverteix que ara "la justícia és la que ha de parlar i mentre nosaltres a treballar". Per això, ha demanat a Ciutadans que interpreti el pacte a Múrcia "com s'interpreta en la resta d'Espanya i en la proposta que va presentar en el Congrés".

Sánchez, que ha contestat en l'interrogatori a les preguntes que li ha efectuat l'instructor de la causa, el magistrat Julián Pérez Templado, les del Ministeri Fiscal i el seu lletrat, Francisco Martínez Escribano, ha recordat novament que aquesta denúncia va partir del PSOE de Lumbreras; "massa denúncies", ha lamentat.