El president de Melilla, el popular Juan José Imbroda, ha titllat avui de "piraos" els qui propugnen la independència de Catalunya, una reclamació que ha considerat una "cosa pesada" que no porta "enlloc".

"Que pesat això dels 'piraos' independentistes de Catalunya. Tip de viatges cap a enlloc. Insofribles! Puff!!", ha escrit en un missatge al seu compte oficial de Twitter el també senador per Melilla

Imbroda, a més de ser el president de Melilla, també lidera la Comissió General de Comunitats Autònomes al Senat. Aquesta és la comissió on el president de la cambra alta, Pío García Escudero, va recomanar a Puigdemont que fes la seva conferència després de negar-li fer-la al ple.

El comentari d'Imbroda es produeix en una jornada en la qual diferents representants institucionals i de partits polítics s'han pronunciat sobre les recents visites del president català, Carles Puigdemont, als Estats Units, i de congressistes d'aquest país a Catalunya en el marc del procés sobiranista.

Juan José Imbroda va ser reelegit a començaments de mes com a president del PP melillenc en un congrés en el qual la defensa de l'espanyolitat de Melilla va ser un dels eixos del seu discurs.