El periodista d’Intereconomía Eduardo García Serrano ha protagonitzat un discurs masclista i denigrant contra la portaveu d’Unidos Podemos, Irene Montero. El presentador l’ha titllat de ser la “xati” del líder de la formació morada, Pablo Iglesias, i ha dit d’ella que és “més gandula que Homer Simpson”.

“D'Irene Montero en sabem poques coses. L’imprescindible, perquè tampoc hi ha molt més en el seu currículum, és que actualment és la xati de Pablo Iglesias i que gràcies a la seva relació personal és la portaveu parlamentària de Podemos”.

Així ha començat el seu discurs García Serrano, en el qual ha assegurat que a Iglesias i Montero no els agrada l’horari previst per celebrar la sessió de moció de censura el pròxim 13 de juny perquè els cal matinar.

“Quan a algú les 9 del matí li sembla massa d’hora per començar a treballar, només hi ha dues possibilitats: o és més gandul que Homer Simpson o no ha fet ni brot durant la seva vida. En el cas d’Irene Montero, les dues possibilitats són certes”, ha declarat.

Irene Montero (1988) és llicenciada en Psicologia, té un màster en Psicologia de l’Educació i és també investigadora a la Universitat Autònoma de Madrid. Després d'afiliar-se a les Joventuts Comunistes als 16 anys, va fer el salt a la política parlamentària de la mà de Podemos, quan va ser nomenada responsable de Moviments Socials l’any 2014.

Amb tot, no és el primer cop que García Serrano protagonitza un discurs denigrant com el que ha dedicat a Irene Montero. L’any 2010 es va referir a l’aleshores Consellera de Sanitat Marina Geli, i va dir que era una “guarra, una porca i que estava fabricant degenerats”.

L’any passat va referir-se a la diputada de la CUP Anna Gabriel i la va qualificar d'una “puta traïdora, amargada i mal follada”.