El líder del PP a l'Ajuntament de Barcelona, ​​Alberto Fernández, ha anunciat que dimecres exigirà a la comissió municipal de presidència que mantingui la presència de les Forces Armades i dels cossos policials al Saló de la Infància.

Fernández ha recordat aquest divendres en un comunicat que l'esdeveniment està organitzat per Fira de Barcelona i que la seva presidenta és l'alcaldessa, Ada Colau, i ha afegit que Colau té "uniformefóbia".

"Potser que Colau estigui més còmoda instal·lant tirolines al Saló de la Infància, o repartint palanques per 'okupar' il·legalment cases", ha dit el dirigent popular.

Fernández també ha defensat que l'esdeveniment compta, des de fa anys, amb la presència de cossos policials i de l'Exèrcit, en estands amb "èxit de participació de nens" i en els quals es feia pedagogia, ha defensat.

Fernández ha criticat que, quan es tracta de gesticular en contra de les forces de seguretat, l'Estat, les Forces Armades i la Corona, el Govern de Colau "no té mesura ni respecte".