Ja van nou recursos. El PP manté la seva obcecació amb els mitjans públics catalans. El partit liderat per Xavier García Albiol a Catalunya ha presentat un nou recurs contra TV3 davant de la Junta Electoral, aquesta vegada per la cobertura de la multitudinària manifestació de Brussel·les del passat 7 de desembre en considerar-la excessiva.

Tal com va explicar El Nacional, TV3 i Catalunya Ràdio no van poder realitzar una cobertura exhaustiva de la manifestació sota la pressió de la Llei Electoral i de l'ofensiva del bloc unionista contra els mitjans públics de la Generalitat. A tall d'exemple, el canal 3/24 de la televisió catalana només va emetre un minut d'informació sobre l'acte a cada bloc de mitja hora, la qual cosa contrasta amb la retransmissió en directe de la mà de cadenes privades espanyoles com La Sexta o Cuatro, que sí que van emetre informació continuada sobre la manifestació a la capital de la Unió Europea.

Des del Partit Popular consideren que es va oferir massa informació en els telenotícies de la cadena de televisió, el que consideren prou motiu per interposar un recurs en el qual s'exigeix obrir un expedient sancionador contra TV3 i, d'altra banda, que es realitzi algun tipus de compensació per als populars.