Treballadors de TVE a Catalunya han denunciat la presència de "policia camuflada" des de fa dies entre els treballadors a les seves instal·lacions de Sant Cugat. Ho ha fet públic la secció sindical de CCOO a l'empresa, amb un comunicat, on demanen explicacions a la direcció per aquesta presència.

El sindicat assegura que els policies, que van armats dins les instal·lacions, es camuflen per semblar "treballadors d'empreses externes". Els agents "tenen bona presència física" i recorren els espais "com si sabessin on són", a més d'utilitzar serveis com la cafeteria. 

Davant la "inquietud" que va provocar la seva presència, el passat divendres dia 20, els treballadors ja van demanar explicacions al subdirector de CRTVE a Catalunya qui "no els va aclarir res". "Ni la direcció del centre ni el responsable del Servei de Seguretat s'han posat en contacte amb la representació legal dels treballadors per informar-nos", critiquen.

El comunicat de CCOO carrega contra la direcció assegurant que, si la policia vol "vigilar la pluralitat, independència i veracitat de les informacions que imposen" els directors, ja compten "amb proves suficients per emportar-se'ls i apartar-los". Defensen que la televisió pública "és de tota la ciutadania i no del govern del Partit Popular".

Pel que fa als treballadors, reivindiquen que "no han deixat de complir les seves obligacions" i conviden als policies a "compartir taula" amb ells perquè vegin que "les informacions que emeten sobre els catalans la majoria dels mitjans estatals són falses".