Podemos ha evitat condemnar l'anul·lació del Parlament a Veneçuela, després de la decisió del Tribunal Suprem de Justícia de Veneçuela d'assumir les competències de l'Assemblea Nacional, controlada per l'oposició.

Mentre PP, PSOE i Ciutadans han coincidit a titllar de "cop d'estat" i d'"atac a la democràcia" el què ha passat al país caribeny i han exigit a Nicolás Maduro rectificar, Podemos ha demanat de preocupar-se per les vulneracions de drets que hi ha a Espanya. Podem, tanmateix, ha afirmat que li "preocupen" aquests fets a Veneçuela, però s'ha desmarcat de la resta de partits en la condemna dels fets.

El seu diputat Segundo González ha equiparat la situació al país sud-americà a la condemna a un any i un mes de presó a la tuitaire Cassandra Vera per enaltiment del terrorisme. "En aquest país, també hem d'observar coses en matèria de drets humans", ha remarcat González.

D'altra banda, el cofundador de Podemos Juan Carlos Monedero ha criticat els qui volen acabar amb el chavisme: "L'oposició demana a l'exèrcit un cop d'estat contra la sentència del Tribunal Suprem per desacatament".

Qui sí que ho ha fet és el líder d'IU, Alberto Garzón, qui ha admès que no li agrada que s'hagi desposseït de competències a l'Assemblea Nacional i ha convidat a Govern i oposició a "normalitzar" el diàleg i solucionar el seu enfrontament de manera "pacífica i democràtica".