"Si Madrid no fabrica, no consumeix". Sota aquest 'lema', Unidos Podemos ha demanat que es prohibeixi la venda de Coca-Cola al Senat perquè considera que els treballadors de la fàbrica de Fuenlabrada no tenen un futur real i la companyia no compleix amb les sentències.

De la mà dels senadors Iñaki Bernal, d’Esquerra Unida, i Vanessa Angustia, de En Marea, van demanar a la Cambra Alta “solidaritat” amb els treballadors.

Segons Angustia, “hauria de ser una obligació moral per a tots els representants públics posar-se al costat d’uns treballadors que lluiten contra una multinacional que no respecta els drets laborals ni les resolucions judicials dels nostres jutges”.

El mes de desembre, Pablo Iglesias ja va demanar no prendre Coca-Cola pel desmantellament de la fàbrica de Fuenlabrada. El Tribunal Suprem ja havia declarat nul l’ERO efectuat el 2015 i una inspecció de treball va detectar irregularitats en la readmissió dels treballadors l’any 2016. Davant d'aquests fets, la formació política segueix protestant contra l'empresa multinacional.