Aprovar un extra econòmic "el més aviat possible" per als agents del cos de Policia Nacional perquè viatgin a Catalunya a treballar a l'aeroport del Prat. Això és el que pretén ara el ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, després del caos que s'ha anat generant aquest últim més al Prat per les cues eternes als controls policials.

Així ho publica avui La Vanguardia, que explica que fonts de l'administració central asseguren que "no estaria tan ben remunerat com el que es va aprovar en el seu moment al País Basc, però seria suficientment atractiu perquè els policies tornessin a tenir interès per treballar a Catalunya".

Després que ahir el delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, assegurés que les cues de l'aeroport del Prat han estat causades pel "gran increment de passatgers", ara surt a la llum que el problema, segurament, és per la falta d'efectius a Barcelona.

Interior assegura que aquest trasllat seria provisional perquè al juliol hi haurà 250 policies nous que juraran el càrrec, 50 dels quals treballaran a Barcelona.