La seu de Ciutadans a Lleida ha patit aquest dilluns un nou "atac", el segon en els últims tres mesos. La portaveu de la formació a l'Ajuntament de Lleida, Ángeles Ribes, ha lamentat l'agressió en la qual uns desconeguts han llançat pintura a la seu de la formació taronja.

En una roda de premsa a la seu del partit a Lleida, Ribes ha condemnat "les amenaces, les coaccions i la violència en totes les seves formes i totes aquelles accions que van en contra de la llibertat d'expressió, d'opinió i participació". A més del llançament de pintura vermella, a la façana de la seu ha aparegut un text en què s'adverteix: "Qui no respecta els nostres drets, no mereix respecte!".

Les pintades que han aparegut aquesta matinada a la seu de Lleida són el segon "atac" en menys de tres mesos a Ciutadans i el vuitè en els deu anys que la formació taronja té seu a la capital del Segrià. "Seguirem defensant les nostres idees amb més coratge, més força i més entusiasme", ja que "des de Ciutadans, com a demòcrates, sempre estarem al costat dels que defensen la pluralitat", ha subratllat Ribes.

El partit ha denunciat els fets als Mossos d'Esquadra i Ribes ha lamentat que "es comenci a veure com una normalitat que la seu de Cs sigui atacada".