Després de les cartes públiques que s’han enviat aquesta setmana els màxims dirigents de Podemos, Pablo Iglesias i Íñigo Errejón, ha arribat el torn del ja clàssic petó als llavis dels homes forts de la formació morada per segellar l’amistat.

El ‘romàntic’ moment va tenir lloc dimecres a la nit a la cerimònia de premis que lliura l’Associació de Periodistes Parlamentaris, a Madrid, i va ser emès per El Intermedio (La Sexta) aquest dijous al vespre.

La reportera fragatina del programa, Thais Villas, que es va dedicar a entrevistar els polítics presents a l’esdeveniment, va ajuntar els número 1 i 2 de Podemos i els va proposar “llimar asprors” amb un petó als llavis.

Davant la ‘indecent’ proposició, Iglesias ràpidament va contestar que hi estava disposat. A això, Errejón va contestar “és que Iglesias és molt de besar”. I tot seguit, el petó... Amb el mític 'We always love you' de Whitney Houston de fons.

Villas ja havia aconseguit el seu objectiu, però amb tant de petó... va acabar tenint enveja. Com a resposta, Errejón i Iglesias, un a cada galta, van fer un petó a la reportera.

Iglesias canvia Domènech per Errejón

El líder de Podemos ha canviat -almenys per un dia- Xavier Domènech per Errejón en això dels petons als llavis.

Sergi Alcàzar

Primer al Congrés, després als mítings... Iglesias i Domènech ja ens havien acostumat a les seves singulars mostres d’afecte. Pero Errejón ha estat ara la nova 'víctima'.