L'exsecretari general del PSOE Pedro Sánchez visitarà dissabte vinent diversos municipis de la província de València, on obrirà la gira que va anunciar fa prop d'un mes per preparar la candidatura a les pròximes primàries del partit. Així ho han confirmat fonts properes a Pedro Sánchez, que visitarà la localitat de Xirivella, i podria anar també a Sueca, encara que el programa no està encara tancat.

Sánchez anirà el proper 26 de novembre a Xirivella convidat per l'agrupació socialista de la localitat, en el marc d'una jornada de reflexió per debatre sobre el futur de la socialdemocràcia. Així mateix, l'agrupació de Sueca ha assenyalat en un comunicat que l'exlíder socialista li ha comunicat la seva intenció de visitar-los el mateix dia, ja que també hi ha estat convidat.

D'aquesta manera, Sánchez obrirà la ruta anunciada el passat 29 d'octubre, quan va renunciar a l'escó al Congrés, i amb la que pretén recórrer Espanya "com un militant de base més" i preparar amb els afiliats la seva candidatura a les pròximes primàries. L'alcalde de Xirivella, el socialista Michel Montaner, ha informat que en la jornada de reflexió que celebraran dissabte vinent pretén debatre feia on va la socialdemocràcia i, per a això, volen que "tant militants com simpatitzants expressin les seves idees".